وي با اشاره به اينکه فرش دستباف عامل مهم هنري و صنعتي است که از گذشته بسيار دور با سابقه درخشان براي ما ايرانيان به يادگار مانده است، اظهار داشت: بر همين اساس ما نيز بايد اين يادگار گرانبها را با حفظ اصالت، ضمن ايجاد اصلاحات و نوآوري در آن به نسل آينده منتقل کنيم.
رييس مرکز ملي فرش ايران با بيان اينکه نقش فرش در توسعه اقتصاد کشور قابل تأمل است، گفت: ميزان صادرات فرش دستباف در سال گذشته رتبه دوم صادرات غير نفتي را به خود اختصاص داد که اين نشان از وجود پتانسيل بالاي اين هنر_صنعت است.
فرجي توليد فرش را يکي از راههاي کاهش نرخ بيکاري دانست و عنوان کرد: خوشبختانه بر خلاف ساير بخشهاي صنعتي و توليدي در بخش فرش با کمترين سرمايه ممکن ميتوان اشتغالزايي به وجود آورد، به گونهاي که هم اکنون با سرمايه يک تا دو ميليون تومان ميتوان باعث اشتغال يک يا دو نفر شد.
وي بالا بردن کيفيت فرش دستباف ايراني را از ملزومات اين هنر صنعت در شرايط کنوني بازار جهاني اعلام کرد و اظهار داشت: در صورتي که بتوانيم کيفيت فرش دستباف ايراني را بالا برده و توليد را طبق سلايق و خواست مشتري مطابق کنيم موفق به جذب مشتري و در دست گرفتن نبض بازار فرش در دنيا خواهيم شد.
فرجي خاطرنشان کرد: انتظار ميرود با معرفي هر چه بيشتر فرش ايران در سطح ملي و به ويژه جهاني بتوان ضمن معرفي هنر ايرانيان به جهان، فروش آنرا در سطح دنيا گسترش داد.
گفتني است در نخستين جشنواره فرش دستباف استان کرمانشاه توليدات فرشبافان شهرستانهاي استان کرمانشاه در قالب نمايشگاهي در 10 غرفه در معرض تماشاي عموم گذاشته شده است.
در اين نمايشگاه که به مدت يک هفته براي بازديد عموم داير است، همچنين غرفههايي به بافندگان، رنگرزهاي سنتي و طراحان فرش اختصاص يافته است./111
انتهای پیام/